Reservering en betaling

De reservering gebeurt via mail. Hiermee aanvaardt u alle huurvoorwaarden en het huisreglement.

Bij uw aanvraag per mail, houden we uw data 24 uur in optie. 

Deze boeking is pas definitief bij betaling van 50% van de huurprijs op

BE83 0018 7876 5415 en het doorsturen van het volledig ingevuld en ondertekend huurcontract. 

Nadien worden deze data terug vrijgegeven en kunnen deze geboekt worden door derden. 
Het slotsaldo dient te worden gestort, ten laatste één maand voor de aanvang van de huurperiode. Hiervoor wordt geen herinneringsmail gestuurd. Wil dit zelf aanstippen in uw agenda.

Indien de huurovereenkomst binnen de 5 weken voor de dag van aanvang tot stand komt, dienen de volledige huurprijs en de waarborg integraal gestort te worden.

Huurwaarborg

De huurwaarborg van 300 EUR moet worden betaald alvorens het goed in gebruik mag worden genomen. Deze dient samen met het eindsaldo ten laatste één maand voor de aanvang de huurperiode te worden overschreven op BE83 0018 7876 5415.

Indien de huurovereenkomst binnen de 5 weken voor de dag van aanvang tot stand komt, dient de waarborg samen met het slotsaldo integraal te worden gestort.

Indien er geen schade aan de woning en/of meubilair en materialen is, zal de huurwaarborg binnen de maand na de huurtermijn worden teruggestort, verminderd met de ons door stad Damme opgelegde toeristenbelasting op vakantielogies van €2 p.p.p.n.

Boekingen tijdens COVID-19

Indien toegang tot de vakantiewoning wel is toegelaten maar uw bubbel de geldende regels overschrijdt, dient u zelf, naar goede burgerzin, uw bubbel aan te passen aan de geldende beperkingen. Voor de actueel geldende regels in België verwijzen we u graag naar 

https://www.info-coronavirus.be/ 

Moerkerke bij Damme

© 2023 by Anton & Lily. Proudly created with Wix.com

  • Black TripAdvisor Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon